Boerderij 10 personen

Historie

De boerderij  stamt uit 1888 en is decennia lang in gebruik geweest als melkveehouderij. Het voorhuis is in de originele vorm en eind vorige eeuw verbouwd, dat maakt een verblijf in dit historische pand zeer bijzonder en gezellig. De boerderij ligt uniek aan de rand van het prachtige dorp Gaastmeer en direct aan de Friese Meren.

Indeling

De boerderij heeft een hoofdingang, maar iedereen gebruikt de keukendeur. U stapt direct de eenvoudige maar complete keuken in. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat en oven en in de bijkeuken treft u een magnetron. De boerderij heeft geen afwasmachine, samen afwassen hoort bij de gezelligheid op de Flapperpleats!

Vanuit de keuken komt u in de eetkamer met boerentafel en uitzicht op het meer. Verderop komt u in de zithoek met flatscreen en kabeltelevisie. Op de begane grond is 1 slaapkamer met 2-persoons bed. Via de gang komt u in de ruime badkamer met ligbad en douche, wasmachine en wastafel.

Voor de boerderij vindt u een enorm terras met 3 meter lange picnic tafel, parasol, BBQ en vuurkorf. Hier kunt u optimaal genieten van het Friese buitenleven en als het donker is kunt u hier genieten van de prachtige sterrenhemel. Via de enorme tuin loopt u zo naar uw eigen privé haven met ruimte voor twee boten (bijvoorbeeld Valk, Randmeer, sloep ed.) en zwemsteiger.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers;  1 slaapkamer met 2-persoons bed, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed en twee stapelbedden en 1 slaapkamer met 1 1-persoonsbed en een stapelbed.

De boerderij is is te huren vanaf minimaal 2 nachten. Vanaf half juni tot en met eind augustus is de boerderij niet beschikbaar.

Neem gerust contact op voor beschikbaarheid en tarieven